Een groeiend aanbod van prei werd verkocht aan correcte prijzen. Prei is perfect als basis voor soep!

Andere aanraders

Een ruime aanvoer van Chinese kool werd aan voordelige prijzen verkocht. Tomatentelers zijn aan het af-oogsten. De aanvoer van tomaten zal vanaf nu wekelijks blijven afnemen. Prijzen zijn redelijk stabiel tov vorige week.

Duurder

Er is een dalende aanvoer van bloemkool, maar ondanks de dalende temperaturen nog steeds een mooi aanbod. Prijzen zijn gestegen. Er is geen garantie meer van volumes naar volgende week toe.
Rode kolen zijn momenteel het duurst, de goedkoopste zijn de savooien. De prijzen van de witte kolen liggen ergens in het midden. Volumes voor de kolen zijn overzichtelijk. Kropsla is zeer wisselvallig in prijs. De aanvoer is licht stijgende. Lollo rossa is dubbel zo duur als bionda. Er is weinig aanbod van witloof, prijzen schieten de hoogte in! Voorlopig geen verandering in het vooruitzicht. De aanvoer van venkel is licht dalend, prijzen maken een omgekeerde beweging. De beschikbaarheid van knolselder is ruim. Prijzen worden goed ondersteund. Het broccoli-aanbod neemt verder af. Prijzen zijn licht gedaald, maar nog steeds stevig. Een beperkt aanbod van komkommers werd nog steeds duur verkocht. Een verder dalende aanvoer van aubergines werd aan stabiele prijzen verkocht. Het seizoen is bijna voorbij. De dalende aanvoer van courgette blijft zich doorzetten. Prijzen zijn vrij duur.

Klik hier voor receptjes met prei

About LAVA
Products
News
Contact