Lekkere groene blaadjes : spinazie en selder! De aanvoer van selder nam licht af. Prijzen werden voordeliger, vooral van groene selder..
Vollegrondspinazie is ruim voor handen aan aantrekkelijke prijzen.

 Andere aanraders

Door het frissere weer zal de aanvoer van bloemkool lichtjes dalen naar het einde van deze week en volgende week, prijzen bleven de laatste dagen stabiel. Een ruime aanvoer van Chinese kool werd aan voordelige prijzen verkocht. Ruim aanbod in alle slasoorten, prijzen voor lollo's en eikenblad verlopen eerder voordelig. De aanvoer van venkel nam af; prijzen zijn eveneens voordeliger geworden. Een verder dalende aanvoer werd aan stabiele prijzen verkocht. Het seizoen loopt bijna op zijn einde.

 Duurder

Alle koolsoorten werden aan goed ondersteunde prijzen verkocht: wit-rood-savooi schommelen rond het zelfde prijsniveau. De volumes van witloof zijn volgens verwachting. Prijzen blijven sterk. Kropsla en veldsla werden iets duurder. Een licht toenemende aanvoer van prei werd aan stabiele, sterke prijzen verkocht. De beschikbaarheid van knolselder is ruim. Prijzen worden goed ondersteund. Het aanbod van broccoli nam verder af en prijzen zijn sterk gestegen tov vorige week. Een beperkt aanbod van komkommers werd aan dure prijzen verkocht. Een dalende aanvoer van courgette blijft zich doorzetten. Prijzen zijn vrij duur. De aanvoer van tomaten zal vanaf nu wekelijks afnemen. Prijzen trokken aan.

 Fruit

Bak eens schijfjes appel in de pan. Boskoop is een ideale variëteit hiervoor. Strooi er wat bruine suiker over. Een lekker herfst-gerechtje.

Klik hier voor receptjes met spinazie

Lava
Flandria
Nieuws
Contact