Chinese kool is er momenteel volop aan zachte prijzen.

Chinese kool is erg aan te raden voor een snelle wok. Deze kool heeft een fijne structuur en neemt direct de smaak eventueel pittige kruiden op.

Andere aanraders

Er is een ruim aanbod van alle slasoorten. Prijzen voor lollo's en eikenbladsla verlopen eerder voordelig. Kropsla, veldsla , andijvie en ijsbergsla werden iets duurder. Het aanbod groene selder nam af. Prijzen daalden. Aanbod en prijzen van broccoli verliepen stabiel tov vorige week. De aanvoer van spinazie nam toe, prijzen zijn licht gedaald. Een verder dalende aanvoer van aubergines werd aan stabiele prijzen verkocht. Het seizoen is bijna voorbij. De aanvoer van tomaten is opnieuw licht gestegen. Prijzen werden voordeliger.

Duurder

Door het frissere weer zal de aanvoer van bloemkool lichtjes dalen naar het einde van deze week en volgende week. Prijzen maken de omgekeerde beweging en worden sterker. Prijzen en aanvoer van savooien zijn zeer wisselvallig, al bij al wel stevig. Witte en rode kool worden op vergelijkbaar niveau aangeboden. De volumes van witloof zijn volgens verwachting. Prijzen blijven sterk. De aanvoer van venkel halveert. Prijzen zijn verdubbeld. Een stabiele aanvoer van prei werd aan licht gestegen prijzen verkocht. De vraag naar knolselder nam toe, prijzen sterk te noemen. Een overzichtelijk aanbod van komkommers werd duur verkocht. Dalende aanvoer van courgette blijft zich doorzetten. Prijzen zijn vrij duur.

Fruit 

Aardbeien zijn verdubbeld in prijs (stevig).  Peren werden aan licht gestegen prijzen aangeboden.

Receptjes met Chinese kool

Lava
Flandria
Nieuws
Contact