De temperatuur neemt een duik. Tijd voor stoofpotjes. Savooikool wordt ruim aangeboden aan voordelige prijzen.

Groene kool is lekker in stoemp met aardappelen en spekjes erbij. Of in een echte klassieke hutsepot.

Andere aanraders

Een ruime aanvoer van bloemkool en broccoli werd voordelig verkocht. Geniet nog even van ons inlands product. De productie van prei stijgt elke week. Prijzen zijn erg laag! Het aanbod van tomaten bleef stabiel. Prijzen van alle soorten tomaten zijn licht gedaald.
We gaan de laatste week in van de inlandse aubergines, komkommers, vollegrondcourgette en paprika. Alles werd voordeliger. De serre courgette gaat wel nog een tijdje verder aan vrij normale prijzen. De aanvoer van venkel werd kleiner. Prijzen blijven zeer voordelig. Groene selder en knolselder zijn erg goedkoop. Lollo's, multicolor en ijsbergsla zijn erg goedkoop. Een ruim aanbod van vollegrond-spinazie is er aan voordelige prijzen! Een stabiele aanvoer van witloof werd aan stabiele prijzen verkocht.  Mogelijk gaan de prijzen iets steviger verlopen. Een voordelige prijs voor Chinese kool en een ruime aanvoer. Witte kool en rode kool werden ruim aangeboden aan zeer voordelige prijzen. 

 Duurder

Witte selder is stevig geprijsd, de aantallen zijn beperkt. De prijs van kropsla is licht gestegen. Veldsla en rucola werden ook iets prijziger. Er is een stabiele aanvoer van spruiten en door het kouder weer  is er meer vraag en sterkere prijzen.

Receptjes met savooikool

About LAVA
Products
News
Contact