Tijd voor prei! Deze typische herfstgroente is erg in trek bij liefhebbers van stoofpotjes en ovenschotels. Momenteel laag geprijsd!

Voor een snelle hap : meng gestoofde prei met een roomsaus door je pasta.TIP : Gooi het groene loof niet weg, gebruik het om soep te maken!

Andere aanraders

Een ruime aanvoer van broccoli werd voordeliger verkocht. Een groot aanbod van bloemkool werd aan consumentvriendelijke prijzen vermarkt. Volgende week wordt minder aanvoer verwacht! De aanvoer van venkel was de voorbije week erg groot. Prijzen zijn zeer voordelig. Een stijgend aanbod van groene paprika werd erg goedkoop verkocht. De productie van selder is ruim in groen en wit, maar ook voor knolselder. Prijzen zijn zeer laag. Kropsla werd opnieuw goedkoper. Ook slasoorten zoals lollo's, eikenblad en multicolor zijn vrij voordelig. Er is een stijgende aanvoer van veldsla. Prijzen daalden! De prijzen voor aubergines zijn gehalveerd. Er is een stabiele prijs en ruime aanvoer voor Chinese kool. Jonge witte en rode kool werden ruim en voordelig aangeboden. Ook de savooi is ruim op de markt aan voordelig tarief.

Duurder

De productie van tomaten verliep stabiel. Prijzen zijn licht gestegen. De aanvoer van komkommer verliep stabiel. Prijzen zijn verdubbeld tot een normaal niveau. De aanvoer van courgette nam af. Prijzen bleven ongezien duur. De prijzen van ijsbergsla verliep stijgend. Er is een dalende aanvoer van alle soorten bonen, en dat aan stijgende prijzen. Er is een beperkt aanbod van spinazie, duur geprijsd. Er wordt een licht stijgende aanvoer en sterkere dagprijzen genoteerd voor witloof en handgeschoonde spruitjes.

Fruit

Aardbeien zijn voordelig. Profiteer er van en maak zelf confituur!

Meer receptjes met prei

About LAVA
Products
News
Contact