Een ruime beschikbaarheid van bleekselder en groene selder werd voordelig aangeboden. Profiteer er van!

Denk aan selderstaafjes met dip, aan mosselen natuur met groene selder, aan een bleekselderslaatje met stukjes appel, aan selder met een room- of tomatensaus...

Andere aanraders

Het zachte, regenachtige weer heeft de groei van bloemkool en broccoli gestimuleerd. De aanvoer was de voorbije week erg groot. Prijzen zijn gedaald. De productie van tomaten is ruim. Prijzen verliepen iets zwakker en zijn voordelig voor de tijd van het jaar. Het prijsniveau van los en tros is vergelijkbaar. Voldoende aanvoer van alle kleuren paprika werd goedkoper verkocht. Van sterk naar voordeliger: oranje - geel - rood - groen! Een nog voordeliger alternatief is de rode zoete puntpaprika. Ook kropsla is nog steeds goedkoop. Slasoorten zoals lollo's, eikenblad en multicolor zijn eveneens goedkoop! Er is een stabiele aanvoer van veldsla, laag geprijsd. De aanvoer van boterbonen nam toe - prijzen zijn iets voordeliger geworden. Een ruime aanvoer van venkel werd aan normale prijzen verkocht. De aanvoer van prei verloopt stijgend. Prijzen daalden. De productie van nieuwe oogst knolselder met groen loof is gestart. Prijzen werden voordeliger. Jonge witte, rode en groene kool werden voldoende aangeboden aan zeer voordelige prijzen. 

 Duurder

De aanvoer van courgette is opnieuw gestegen. Prijzen werden goed ondersteund, normaal. Het aanbod van andijvie is beperkt. Prijzen bleven sterk. Snijbonen bleven eerder stabiel, sterk geprijsd. Ook hoge prijzen voor een overzichtelijk aanbod van spinazie. De prijzen voor aubergines verliepen sterk. De productie is groot, prijzen hoog. Een lichte stijgende aanvoer van witloof en sterk schommelende dagprijzen. De jonge Chinese kool is duur. Productie beperkt.

Fruit

De nieuwe oogst is van start gegaan. Voor appels vraag je best naar een Delbare Estival: een mooie blos op een groene achtergrond, supersappig en perfecte zoet-zuur balans.
Voor peren is er de Triomphe de Vienne: een groene peer met een stevige structuur. Laat ze nog een dagje op kamertemperatuur liggen thuis zodat ze nog wat zoeter wordt! Het assortiment breidt uit met Conference-peer.

Receptjes met selder

Lava
Flandria
Nieuws
Contact