GeSLAagd of niet? SLA je SLAg met SLAatjes!

Kropsla, ijsbergsla, lollo's, eikenbladsla en krulandijvie zijn voordelig geprijsd. Ook alle tomatentypes (cocktail, snoep, pruim, los en tros) zijn goedkoop.

Andere aanraders

Het zomerweer had een positieve invloed op de groei van komkommers. Zeer grote aanvoer werd aan iets voordeligere prijzen verkocht. Er is ruime aanvoer van courgette uit vollegrond. Erg goedkoop! De aanvoer van alle soorten tomaten was de voorbije dagen heel groot. Prijzen zijn laag. Een stabiel aanbod van venkel werd aan goedkope prijzen verkocht. De prijzen voor aubergines verliepen stabiel, de productie ruim. De prijs voor witloof is iets gestegen, maar nog steeds voordelig. Het seizoen van groene selder uit de serre loopt reeds enkele weken en wordt aangevuld met vollegrond. Prijzen zijn voordelig. Kan niet ontbreken bij de mosselen!

Duurder

De productie van bloemkool is beperkt, waardoor de prijzen zijn verdubbeld. Broccoli werd eveneens sterker. De aanvoer van andijvie werd beperkter, prijzen zijn verdubbeld. Een stabiele aanvoer van veldsla is verdubbeld van prijs. Boterbonen en snijbonen zijn er in overzichtelijke getallen. Prijzen zijn normaal sterk. Sluimerwtjes zijn er in kleine getallen en duur geprijsd.
Er is grote aanvoer van alle kleuren paprika. Groen is de goedkoopste kleur, oranje de duurste. Ga op zoek naar een extra zoete smaak bij zoete puntpaprika; sterk geprijsd. De nieuwe oogst van jonge Chinese kool verloopt overzichtelijk. Prijzen zijn duur voor het moment. De aanvoer van witte kool nam af. Prijzen werden duurder. Rode kool is zeer beperkt en duur.

Fruit

Extra aandacht voor zachtfruit van eigen bodem : braambessen, frambozen, blauwe bessen: ze zijn er volop aan zachte prijsjes.  
Ook  het kersenseizoen is bezig. Verschillende variëteiten bieden zich aan. Ook de lekkere stevige 'Kordia'-kers is er! Vraag ernaar bij je “agf-specialist” !

Meer receptjes met sla vind je hier

About LAVA
Products
News
Contact