Kortnieuws

Flandria-proeverijen inspireren
Dit najaar voert Flandria winkelacties in een aantal grote Belgische winkelpunten (F1), zoals Carrefour, Colruyt, Delhaize, Makro en Champion.  Telkens op vrijdag en zaterdag worden hapjes met seizoenproducten bereid, dé manier om de consument te overtuigen van de kwaliteit van Flandria. De consument vindt de Flandria-hostessen in de buurt van het groente- en fruitrayon.

Dag van de buurtsuper.be
Op zaterdag 26 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse overheid willen zo klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen. 'Op je wenken bediend' is het thema van de Dag van de Klant.
Ook dit jaar is er een samenwerking met buurtsuper.be. Flandria wordt in het magazine geïntegreerd met een promotekst en recept. Het keurmerk is zichtbaar op het campagnebeeld (vrouw met fiets en fietsmandje met groenten waarop Flandria staat), Flandria wordt ook verwerkt in de online-prijsvraag en het logo wordt meegenomen in de communicatie.

Info: www.dagvandebuurtsuper.be

Save the date

Donderdag 26 november Inspiration Session
Inspiration Session heeft dit jaar plaats op de Veiling REO te Roeselare voor alle deelnemers aan de wedstrijd 'De groentevakman' en verantwoordelijken voor agf-rayon.
Praktische info en programmatie volgen, maar noteer alvast de datum!
www.groentevakman.be

'Tomatoes, trends towards 2020', 13 - 15 april 2016
www.tomatoconference2016.be

Lava
Flandria
Nieuws
Contact