Flandria Elite krijgt warme look

Met het aantreden van de herfst meet de Elite-tomaat van Flandria zich een nieuw jasje aan. Kistenkaarten, labels en tussenvellen krijgen een houtlook. Vanaf 2016 zijn ook nieuwe dozen beschikbaar.

Fijne en smaakvolle trostomaat
Het segment Elite is een elegante trostomaat met een prachtige dieprode kleur. Geknipt voor mensen die houden van een iets stevigere tomaat met een heerlijke smaak. Dit pareltje heeft een fraaie trosvorm en de vruchten zitten stevig aan de steel.
Deze tomaat is interessant voor de handel door zijn lange houdbaarheid.

Natuurlijke houtlook
Sinds september krijgen alle verpakkingen van Elite een grondige make-over. Er wordt gekozen voor een warme presentatie in een natuurlijke houtlook. De lichte kleuren contrasteren mooi met de typische felrode kleur en de donkergroene kroon van deze tomaat. Het gerestylede labeltje zorgt ervoor dat dit mooie product nog meer in het oog springt in uw rayon.

Guaranteed Authentic Taste: eyecatcher
De nieuwe stijl sluit mooi aan bij de keuze van de Elite-telers voor een traditionele teelt met authentieke smaak. Op de nieuwe doos en kistenkaart staat deze meerwaarde opvallend in de kijker: het opvallend brandmerk met de slogan 'guaranteed authentic taste' is een eyecatcher! De huidige dozen worden dit najaar opgebruikt. De nieuwe dozen zijn vanaf 2016 beschikbaar.
Ook de andere Flandria-segmenten krijgen vanaf 2016 een nieuw, fris jasje.


Voor meer info kunt u terecht bij de commerciële teams van de LAVA-veilingen.

Lava
Flandria
Nieuws
Contact