Nieuwe Flandria-campagne: ‘Met hart en ziel voor onze stiel’

'Flandria, een kwaliteitslabel van bij ons', daar staat de nieuwe campagne voor. Eind oktober gaan de nieuwe website en de opgefriste facebookpagina online. Radiospots en onlinefilmpjes vertellen het verhaal van de telers. Op de winkelvloer staan 'vers, duurzaam en smaakvol' centraal en wordt de consument extra verwend. 

Nieuwe website en facebookpagina
De facebookpagina van Flandria kreeg een opfrisbeurt en wordt vanaf week 43 weer actief. Een week later gaat ook de nieuwe website online; de URL wordt www.flandria.be. Er werd gekozen voor een luchtigere vorm en inhoudelijk is er meer duiding over het Flandria-keurmerk en productinfo. De nieuwe website heeft een professioneel luik (N/F/D/E) en een consumentenpagina (N/F) met een link naar www.lekkervanbijons.be voor recepten.

Radiospots en filmpjes: storytelling
In de nationale radiocampagne staat de teler centraal: 'Met hart en ziel voor onze stiel'. De boodschap luidt: 'Alleen groenten van gepassioneerde telers - kraakvers en smaakvol - verdienen het Flandria-kwaliteitslabel. Kies Flandria en proef het verschil.' Er wordt ook verwezen naar de nieuwe website. Gedurende drie weken (vanaf week 44) worden radiospots uitgezonden voor het Nederlandstalig landsgedeelte op: Joe FM, MNM, Q Music en StuBru; twee weken in Wallonië op FMix (=Nostalgie + Contact + Bel rtl + Fun radio) en Synchro Musix (= Classic 21 + NRJ + Pure FM).
Online filmpjes (1,5-2') brengen het verhaal van vijf telers over duurzaamheid, lokaal geteeld en van vers naar bord. De filmpjes zullen op sociale media en Flandria.be te zien zijn.

Prominent zichtbaar op winkelvloer
In de winkel wordt de focus gelegd op prominente zichtbaarheid. Visueel wordt de boodschap gecommuniceerd: 'Flandria dat is vers, duurzaam en smaakvol'. Extra winkelanimaties laten de kwaliteit van Flandria proeven. Deze en volgende maanden wordt de consument in de supermarkt verwend met hapjes en fijne slaatjes met Flandria-seizoensproducten zoals witloof, veldsla, bloemkool en komkommer...

Lava
Flandria
Nieuws
Contact