Kortnieuws

Druk beursnajaar
VLAM zet zijn goedgevuld beursprogramma voort. Na deelname aan de World of Perishables (WOP) Dubai (5-7/10), staan de FreshSummit in Atlanta USA (23-25/10) en Fruit Attraction in Madrid (28-30/10) nog op het programma.
Fruit Attraction verwacht voor de editie van 2015 maar liefst 1.000 exposanten en wil 50.000 bezoekers uit meer dan 90 landen verwelkomen. Deze beurs kent nieuwe ontwikkelingen en een groeiend aantal bezoekers. De beurs wordt steeds meer beschouwd als een essentieel platform voor de Europese groente- en fruitsector en leidt ook tot meer samenwerking met partners in niet-Europese landen. De Russische boycot dwingt de Europese sector tot diversifiëring naar andere exportmarkten. Groente- en fruitrassen hebben een steeds langere houdbaarheid. Dit samen met de innovaties in verpakkingstechnieken en -methoden maken verre markten, zoals India en China, niet meer onbereikbaar.

BelOrta op Fructura
Van vrijdag 27 november t.e.m. zondag 29 november heeft Fructura, de vakbeurs voor hard- en zachtfruit, plaats, een initiatief georganiseerd door en voor de Belgische fruitsector. Voor zijn vijfde verjaardag verhuist de vakbeurs dit jaar naar de beurshal Ethias Arena (Hasselt) met ruim 10.000 m² potentieel.  Veiling BelOrta is met een eigen beursstand aanwezig.

Info: www.fructura.be

Lava
Flandria
Nieuws
Contact