Scoor met feestelijk Flandria-assortiment

November, tijd om aan uw feestrayon te denken! Met de feestperiode die stilaan in zicht komt, wilt u een prachtig assortiment in uw winkel. De juiste setting, sfeer, verlichting, én exclusieve producten vormen 'de trigger'!

Producten met klasse
In de eindejaarsperiode moet het groente- en fruitrayon niet alleen fris en smaakvol ogen. Verras met een diversiteit van exclusieve Flandria-producten met dat tikkeltje meer klasse. Voor de feesten mag het immers wat 'stralen'. Durf eens buiten de bekende groentelijntjes te kleuren en verras klanten met een aanbod van exclusieve producten.
Presenteer ze in een feestelijk hoekje met mooie kleurencombinaties, voldoende productvolume (ook niet te veel) en productvariatie. Maak gebruik van promotiemateriaal om de versrayon aan te kleden. Zo brengt u ook de superieure kwaliteit van Flandria onder de aandacht.

Blikvangers
Voor de  eindejaarsfeesten bieden de LAVA-veilingen een mooi volume van nicheproducten aan.

Gastronomische paddenstoelen: presenteer gastronomische paddenstoelen in een mooie kleur- en vormcompositie. Maak bruine champignons, champignons de Paris (kastanjechampignons), shii-takes, beukenzwam, paarse schijnridderzwam (pied bleu) en Japanse bundelzwam, mini-oesterzwammen tot blikvangers. Ook dit 'kleine product' moet beantwoorden aan strenge criteria. De toplijn wordt in een kwalitatief hoogwaardige verpakking geleverd zodat de vochtigheidsgraad optimaal blijft.

Oesterzwammen: deze gastronomische paddenstoelen geven elk gerecht een feestelijke tint. Uitstekend geschikt voor trendy wokken. Flandria-kwaliteit garandeert: vers, fris uiterlijk, gaaf en zonder bruine vlekjes.

Chic 'O Red: een prachtig nicheproduct. De strenge Flandria-kwaliteitseisen staan garant voor vaste, gelijkvormige kroppen met gesloten toppen en frisse, rode kleur. De mooie presentatie met blauw witloofpapier verdient een opvallende plaats. De licht bittere smaak wordt een aparte zintuiglijke ervaring aan de feesttafel. Suggereer klanten om wit en rood witloof samen te gebruiken: oogstrelend! Een feestelijke suggestie? Gevulde roodloofblaadjes voor tapas en fingerfood.

Flandria-specialties: met hun diversiteit in kleur, vorm en verpakking lenen ze zich uitstekend voor een eilandopstelling in de winkel. Ideaal voor gezonde aperitiefhapjes en fingerfood.

Trendy aardappelen: in de speciaalzaak mogen ze niet in de feestassortiment ontbreken. De violette kleur, zowel de schil als het vruchtvlees van Vitelotte geeft feestschotels iets apart. Ratte met gele schil en geel vruchtvlees, gekookt in de schil, is een héél attractief aardappeltje. Een uitdaging voor creatieve koks!
 
Frisse garnituur: veldsla is geschikt voor elke feestschotell. Zijn fris uiterlijk harmonieert uitstekend met winterse bladgroenten en stevige 'roosjes' tussen rode en gele cocktail- en snoeptomaatjes zorgt voor een feestelijke rayonuitstraling. Flandria-veldsla is er in twee types: met lange, lichtgroene blaadjes (langbladig) en met korte, ronde, donkergroene blaadjes (roosjes). Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht kan de handel op meer volume rekenen, standaard los geleverd, maar ook in kleinverpakking.
Culinaire hoogstandjes: hebt u klanten die met de feesten iets apart op tafel willen brengen? Speel in op de culinaire hype en bied raapjes, schorseneren, aardpeer, pastinaak, wortelpeterselie, ... aan. Deze wintergroenten zorgen voor echte smaaksensaties: puree, zalfjes, crèmes. De fijnproeverij rond een delicatesse als hopscheuten groeit: de Poperingse hoppescheuten zijn een uniek product van Veiling REO met een BGA-label.

Aardbeien: Veiling Hoogstraten heeft in de feestperiode nog Belgische aardbeien uit belichte teelt. Het mooie product is in de winter een alternatief voor product uit het zuiden en biedt garantie inzake kwaliteit en beschikbaarheid. Op wens van de handel worden de Hoogstraten aardbeien in kleine, open verpakking (250 g) geleverd. Flowpacken of dekselen kan op bestelling.

Met Flandria-nicheproducten scoort u gegarandeerd een mooie omzet tijdens de feestperiode! Bied klanten recepten aan en geef inspirerende tips voor feestelijk koken. Vraag promotiemateriaal aan via www.lava.be of stuur een mailtje naar marketing@lava.be. Neem zeker ook een kijkje op de nieuwe website van Flandria.

Lava
Flandria
Nieuws
Contact