Kortnieuws

Flandria prominent aanwezig op Fruit Logistica
De volgende Fruit Logistica vindt dit jaar van woensdag 4 t/m vrijdag 6 februari in de Messe Berlin, in Berlijn, plaats. De grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel ziet elk jaar haar deelnemers- en bezoekersaantallen groeien. In 2014 waren meer dan 2.600 exposanten uit 84 landen present en 62.000 vakbezoekers, uit maar liefst 141 landen, brachten een bezoek. Portugal, dit jaar partnerland, heeft haar tot dusver grootste presentatie op de Fruit Logistica aangekondigd. Op de ongeveer 600 vierkante meter van het Portugese paviljoen wordt op 4 februari 2015 de Fruit Logistica 2015 officieel geopend.
Op de vakbeurs ontmoeten producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties, ... elkaar. Ze biedt een interessant platform voor netwerking en contacten met partners in de keten en wil hen inspireren tot nieuwe toepassingen voor de teelt, verwerking en consumptie.

Voor het 23ste jaar op rij organiseert VLAM een groepsstand met 16 Belgische groente- en fruitexporteurs. De koepelstand van 411m² staat op zijn vertrouwde plek in hal 6.2. Er wordt opnieuw sterk ingezet op campagnebeelden. Het B2B-concept 'Flandria - The Fresh Family' blijft een unieke visualisering van de professionaliteit en de gedrevenheid van de producenten van Flandria-producten. Presentatiewanden worden weer volledig ingekleed met foto's van telers in actie en illustreren hoe de mensen achter het product een belangrijke rol spelen. Presentatiemodules zullen een waaier van prachtige Flandria-producten etaleren.

Onder de genomineerde innovaties voor de 'Fruit Logistica Innovation Award 2015' - de belangrijkste prijs in de internationale AGF-handel - dit jaar ook het unieke 'Lemoncherry' tomaatje. Bezoekers kunnen ermee kennismaken o.a. op de BelOrta-stand (Hal 6.2 - stand B10). 

 

Lava
Flandria
Nieuws
Contact