Nieuwsflashes

Flandria en Lactalis vinden elkaar
Flandria voerde in juli (week 28-29) voor de eerste keer een speciale actie samen met Lactalis, de groep achter Président-kaas. Bedoeling was om met Flandria als geprivilegieerde partner samen de verkoop van zowel sla als kaas te stimuleren en te toetsen wat de draagwijdte van deze vorm van actie is. Een uitgebreid gamma verpakte Flandria-slasoorten kregen een sticker op de verpakking 'Probeer Gratis Président Petits Chèvres 100g'. Klanten die die geitenkaasjes kopen, krijgen 100% cashback van Lactalis. “Het idee is dat beide partners op deze manier een recepttip meegeven: een slaatje met geitenkaas", vertelt Ilse Ceulemans, de marketingverantwoordelijke van LAVA. “Het gamma slasoorten dat geteeld wordt volgens het lastenboek van Flandria is uitgebreid. Naast de kropsla zijn er de variëteiten veldsla, Lollo bionda en Lollo rossa, eikenbladsla, krulandijvie, batavia, ijsbergsla, Romeinse sla, rucola en radicchio. Door het strenge kwaliteitslabel weten klanten dat de sla gegarandeerd dagvers is en duurzaam wordt geteeld. Lekker met een geitenkaasje,” aldus de marketingverantwoordelijke van LAVA.

'Dag van de Klant' wordt volle promotiemaand voor Buurtsuper
De editie 2016 van de Dag van de Klant belooft een totaal nieuwe aanpak. Buurtsuper.be organiseert een complete promotiemaand van de buurtsuper. De campagne wordt ondersteund door grote winkelaffiches met de slogan en campagnebeeld 'Samen bouwen aan een superbuurt'. Gedurende de hele maand september wordt op de speciale website www.dagvandebuurtsuper.be bijzondere aandacht besteed aan de buurtsuper zelf. Vooral zijn lokale en maatschappelijke meerwaarde worden in de kijker geplaatst. 
Bezoekers van de website kunnen waardebonnen winnen. Bovendien bieden partners op hun eigen pagina interessante weetjes, recepten, enz...
Het supermarktpersoneel krijgt dit jaar een speciale rol. Wie wordt het 'Superteam'? Klanten kunnen op de website hun favoriete superteam in hun buurtsuper verkiezen door hen op de website te 'liken' voor hun klantvriendelijkheid, ... Zowel personeel als klanten vallen in de prijzen. Op de finaledag, zaterdag 24 september 2016, ontvangen klanten van hun buurtsuper een attentie om de speciale en persoonlijke relatie te benadrukken.

Lava
Flandria
Nieuws
Contact